Wij hebben tot doel uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen. Een gezonde en frisse mond is van belang voor het spreken, lachen en eten, intimiteit, maar ook voor uw algemene gezondheid. Wij bieden u kwalitatieve zorg, persoonlijke aandacht en begeleiding.  Het opstellen van een mondzorgplan, dat aansluit op uw wensen staat daarin centraal. Daarnaast nemen wij ruim tijd voor uitleg over de inhoud van behandelingen en de daaraan verbonden kosten.

Als team hebben wij ook extra aandacht voor kinderen. Wij willen er graag aan bijdragen dat uw kind met een gezond gebit en bewust van het belang hiervan opgroeit. Claar: ‘Bij het motiveren voor het tandenpoetsen van mijn kindjes komt het verhaal van Cariës en Baktus altijd van pas. Dat zijn twee mannetjes die huisjes bouwen in de kiezen van Jaap’. Onder downloads kunt u het verhaal (verkorte versie) en eventueel de bijbehorende tekeningen downloaden.

Voordat ik mijn eigen praktijk startte heb ik met veel plezier bij de Aemstelgroep Tandartsen gewerkt. De samenwerking hebben wij voortgezet in een verwijsrelatie. Zo is het mogelijk u voor het plaatsen van implantaten of bijvoorbeeld voor het maken van een grote overzichtsfoto te verwijzen naar de Aemstelgroep Tandartsen.