Tarieven

De reguliere mondzorgtarieven voor 2024 staan in de ‘Tarievenlijst tandheelkundige zorg’ van de KNMT. Onderstaande link leidt naar de tarievenlijst.

Zorgafhankelijke ouderen die in een zorginstelling verblijven maken soms aanspraak op vergoeding van tandheelkundige zorg binnen de WLZ. Dit hangt af van de zorgzwaarte. Wij zullen dit voor u informeren.

https://knmt.nl/media/38248

 

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

 

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat.

 

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het  niet om op tijd te betalen, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900-4049404 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.