Team

Claar Wierink

Tandarts-geriatrie, praktijkeigenaar

Claar Wierink

Tandarts-geriatrie, praktijkeigenaar

Claar behaalde haar tandartsdiploma in 2003 en in 2007 rondde zij haar opleiding tot tandarts-geriatrie af. Maart 2013 promoveerde zij op het onderwerp ‘mondgezondheid en aspiratiepneumonie bij ouderen met slikproblemen’. Zij is ook werkzaam bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) in Amsterdam en voorzitter van de opleidingscommissie van de differentiatieopleiding tandarts-geriatrie. Claar werkt op maandag, dinsdag en de vrijdag ochtend.

Faisal Nabi

Mondhygiënist

Faisal Nabi

Mondhygiënist

Faisal behaalde zijn diploma Mondzorgkunde in 2011 aan de Hogeschool van Arnhem-Nijmegen. Faisal is sinds een aantal jaren nauw verbonden aan de Zonnehuisgroep en verleent preventieve mondzorg op locaties met een mobiele unit. Sinds een jaar levert hij ook zorg voor cliënten van stichting Brentano. Daarnaast is hij werkzaam in een algemene tandartspraktijk. Faisal werkt op donderdagmiddag.

Geraldine Visser

Assistente

Geraldine Visser

Assistente

Geraldine Visser heeft 5 jaar ervaring in de Tandheelkunde. 'Mede dankzij Claar heb ik de passie ontwikkeld om geriatrische patiënten te helpen en te begeleiden'.

Selina Straatman

Assistente

Selina Straatman

Assistente

Selina is vanaf 2000 werkzaam als tandarts-assistente en werkt al 7 jaar met veel plezier samen met Claar. Daarnaast werkt zij nog een dag in de week als pedicure. De combinatie van werkzaamheden bevalt goed!

Suzanne Delwel

Tandarts-geriatrie en tandarts-maxillofaciale prothetiek i.o.

Suzanne Delwel

Tandarts-geriatrie en tandarts-maxillofaciale prothetiek i.o.

Suzanne is in 2008 afgestudeerd als tandarts en sindsdien werkzaam in de algemene tandartspraktijk. Daarnaast werkt zij sinds 2011 met kwetsbare ouderen in verpleeghuizen. Ze heeft een rustige benadering en neemt graag de ruimte voor uitleg in haar consulten. In april 2019 promoveerde Suzanne op het onderwerp mond- en aangezichtspijn bij ouderen met dementie. In 2021 behaalde zij de titel tandarts-geriatrie. Naast haar werk bij MondVitaal volgt zij de opleiding tot tandarts-maxillofaciale prothetiek. Suzanne werkt op woensdag en donderdag.