Team

Abla Akkab

Geregistreerd mondhygiënist

Abla Akkab

Geregistreerd mondhygiënist

Abla is in 2022 afgestudeerd bij InHolland Amsterdam. Abla bezoekt samen met Mahmood de cliënten van Brentano op locatie Huis aan de Poel. Daarnaast is ze werkzaam in de algemene praktijk in Delft, Den Haag en in Naaldwijk". Het helpen van patiënten en naar ze luisteren is wat mijn werk zo interessant maakt, elke patiënt is een nieuwe uitdaging".

dr. Claar Wierink

Tandarts-geriatrie, praktijkeigenaar

dr. Claar Wierink

Tandarts-geriatrie, praktijkeigenaar

Claar behaalde haar tandartsdiploma in 2003 en in 2007 rondde zij haar opleiding tot tandarts-geriatrie af. Maart 2013 promoveerde zij op het onderwerp ‘mondgezondheid en aspiratiepneumonie bij ouderen met slikproblemen’. Zij is ook werkzaam als universitair docent bij ACTA en voorzitter van de opleidingscommissie van de differentiatieopleiding tandarts-geriatrie. Claar werkt op maandag, dinsdag en de vrijdag ochtend.

dr. Suzanne Delwel

Tandarts-geriatrie en tandarts-maxillofaciale prothetiek

dr. Suzanne Delwel

Tandarts-geriatrie en tandarts-maxillofaciale prothetiek

Suzanne is in 2008 afgestudeerd als tandarts bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sindsdien is zij werkzaam als tandarts in de algemene en bijzondere tandheelkunde. Daarnaast is zij in 2019 gepromoveerd op het onderwerp ‘Orofaciale pijn bij ouderen met dementie’. Suzanne werkt bij MondVitaal als algemeen tandarts en tandarts-geriatrie, ofwel tandarts voor ouderen. Daarnaast werkt zij bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde als Tandarts Maxillofaciale Prothetiek en is gespecialiseerd in de behandeling van aangeboren en verworven aandoeningen. In haar werk vindt zij het leuk om zorg op maat te kunnen bieden. Suzanne werkt bij MondVitaal op woensdag en donderdag.

drs. Karl Parisius

Mondhygiënist

drs. Karl Parisius

Mondhygiënist

Karl behaalde zijn diploma Mondzorgkunde in 2004 aan de Hogeschool van Arnhem-Nijmegen. Karl heeft zijn werk als mondhygiënist altijd gecombineerd met docent zijn. Bovendien volgde hij een master Evidence Based Practice en doet hij nu promotieonderzoek naar Orale Kwetsbaarheid. Karl verleent mondzorg op locatie Nieuw Vredeveld van Brentano.

Faisal Nabi

Mondhygiënist

Faisal Nabi

Mondhygiënist

Faisal behaalde zijn diploma Mondzorgkunde in 2011 aan de Hogeschool van Arnhem-Nijmegen. Faisal is ruim 12 jaar nauw verbonden aan de Zonnehuisgroep en verleent preventieve mondzorg op locaties met een mobiele unit. Hij werkt daarbij nauw samen met de tandprotheticus en MondVitaal. In de praktijk werkt Faisal op donderdag om de twee weken.

Geraldine Visser

Assistente

Geraldine Visser

Assistente

Geraldine werkt al vanaf de start van de praktijk in 2016 bij MondVitaal. ‘Ik heb in de praktijk echt mijn passie gevonden en mij verder ontwikkeld om geriatrische patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen en te begeleiden'. De agendaplanning is soms best een uitdaging, maar ik houd van organiseren.

Mahmood Qaderi

Geregistreerd mondhygiënist

Mahmood Qaderi

Geregistreerd mondhygiënist

Mahmood studeerde in 2022 af bij InHolland Amsterdam. Hij werkt met plezier met oudere cliënten op locatie Huis aan de Poel (Brentano). Daarnaast werkt hij bij twee verschillende algemene tandartspraktijken in de omgeving van Den Haag. Mahmood is docent bij een tandheelkundige Academy in Voorburg, waar hij tandartsassistenten en preventie-assistenten opleidt. Maar zijn voorkeur gaat toch uit naar de mondzorg voor ouderen, omdat hij die zorg als het meest uitdagend ervaart.

Selina Straatman

Assistente

Selina Straatman

Assistente

Selina is ruim 20 jaar tandartsassistente en werkt al zo’n 15 jaar samen met Claar Wierink. ‘Ik houd van een kleine praktijk waar iedereen zijn zorg en aandacht krijgt. Ook de diversiteit in de praktijk is erg leuk, jong en oud, soms angstige patiënten, we helpen iedereen graag.’ Naast tandartsassistente is Selina 2 dagen per week werkzaam als pedicure, dit is voor haar een ideale combinatie.